fbpx

Weingut Hofer

Weingut Hofer fra Auersthal ligger ligger 20 km fra Wiens bymure og Sydøst for vinområdet Weinviertel tæt på Gänserndorf.
Hofer er et biodynamisk vinhus, som er i disse år høster stor anerkendelse både nationalt og internationalt.

Vinene er Biodynamisk certificerede og produceres i samklang med naturen. Hofer vinhuset vil bringe kvaliteten af deres daglige arbejde og fantastiske druer ned i vinglasset til forbrugerne.
Vinene har fået flere guld og sølvmedaljer og er fantastiske alternativer til verdens bedste rød- og hvidvine.

Vindistriktet Auersthal

På stejle sydvendte skråninger ligger vinmarkerne først for, når du kommer fra Wien til Auersthal.
Auersthal blev grundlagt omkring 1050 og i dag har vinområdet  2000 indbyggere og et areal på 15 km²

Det charmerende maleriske landskab med smukke vinmarker inviterer dig til at drømme og slappe af i samklang med naturen. Og netop dette er er Hofers filosofi: Vinproduktion i samspil med naturen.

Økologisk og biodynamiskweingut hofer logo sps wine økologisk biodynamisk

Den nationalt og internationalt prisbelønnede Biodynamiske vingård Weingut Hofer er på 27 ha og vinhusets vinmarker ligger på de første bakker i dette område.

Weingut Hofer er en af pionererne inden for økologisk landbrug, og har siden 1990’erne dyrket deres vinstokke efter organiske retningslinjer. Siden 2001 har Hofer været i drift med et kontrolleret økologisk og biodynamisk landbrug og certificeringen kom i 2003.  Ikke alene vil Hofer familien beskytte naturen, de ønsker også at bringe et stykke natur i vinglasset til forbrugerne.

Druer

Grüner Veltliner er en af druerne, der er i fokus i vinproduktionen, men også Riesling og Weisserburgunder (Pinot Blanc).

Den vigtigste østrigske druesort til rødvin er Zweigelt, men også druerne Blauburger og St. Laurent spiller en stor rolle. Derudover er næsten alle Weingut Hofers rødvine lagret på egetræsfade.

Familens motto: “Stor vin kan kun skabes med naturen og ikke i en kamp imod den.

Filosofi

Familien Hofer SPS Wine Weingut biodynamisk økologisk vin rødvin hvidvin roséFilosofien er at producere unikke særprægede vin, der afspejler jorden og klimaet. Familien Hofer dyrker vinmarkerne i henhold til økologiske og biodynamiske retningslinjer uden brug af kemiske pesticider og gødninger.

Resultatet er vine med dybde, kompleksitet, ro og potentiale. Vine, der fortæller historier, når du tager dig tid til at lytte til dem.

-30%
Original price was: 139,95 kr..Current price is: 97,95 kr..
-31%
Original price was: 129,95 kr..Current price is: 89,95 kr..