fbpx

SPS Wine bliver distributør for fransk vinhus

CHÂTEAU DE LA SELVE

Aredeche chateau de la selve sps wine
Chateau De La Selve slottet ligger lige i hjertet af smukke Ardeche i Frankrig i det sydvestlige Rhône distrikt. Vinhuset er både ECOCERT og BIODYVIN certificeret. Det vil sige certificeret til økologisk og Biodynamisk vinproduktion.

Aredeche chateau de la selve sps wine

Coteaux de l’Ardèche Château daterer sig tilbage til det 13. århundrede og var oprindeligt et fæstningsværk på grænsen til det franske imperium og derefter det franske rige. Gennem de sidste århundreder er det blevet forvandlet til en vinslot i verdensklasse.

Dette smukke vinslot blev købt af Benoîts forældre i 1990.
Benoîts blev i 2002 færdiguddannet fra Vinhøjskolen i Beaune og overtog derefter ejendommen med de tilhørende 40 hektar  i den sydlige del af Ardèche. Den Bourgogne uddannede Benoîts var overbevist om områdets potentiale. Områdets brændende sol, kølige nætter og kalkstensjordbund med aromaer af humus og trøfler giver vinene et helt særligt udtryk.  Benoîts og hans kones drøm var blevet til virkelighed.

På Chateau De La Selve bruger de organiske og biodynamiske metoder for at beskytte miljø og tillade området at udtrykke sig fuldt ud. De forsøger at trække vejret helt ind i jord og vinstokke og stræber efter at producere mere og mere rene vine.

De klassiske druer for området er Grenache, Syrah, Cinsault og Viognier og derudover lidt Merlot og Cabernet-Sauvignon.vinmagerne chateau de la selve SPS Wine

Resultatet er vine med masser af karakter, elegance, personlighed og kompleksitet. Vinifikationen er uden kulturgær og filtrering. Det hele foregår i sin renhed. Glæd dig til at smage helt unikke rene, nærmest mineralske og frugtrige biodynamiske og økologiske vine. Masser af vinoplevelser og drikkeglæde i vente.

 
-61%
Original price was: 259,00 kr..Current price is: 99,95 kr..
-51%
Original price was: 1.429,00 kr..Current price is: 699,95 kr..Gratis fragt til boks!
-52%
Original price was: 1.461,00 kr..Current price is: 699,95 kr..Gratis fragt til boks!
Nyhed
-39%
Original price was: 139,95 kr..Current price is: 84,95 kr..
-33%
Original price was: 149,95 kr..Current price is: 99,95 kr..