fbpx

Nyt Vinhus | Domaine Py – Douzens, Frankrig

Domaine Py, blev lanceret i 2003, hvor de stort set startede fra ingenting. Bygningerne var tomme. Vingården og aftapningsområdet ventede på kar og udstyr. Vinmarkerne og salgsnetværkerne opstod først efter fem års intensivt arbejde og investeringer, hvor en dedikation til at producere økologisk vin blev central del af deres identitet.

Vinmarkerne og området

Vingårdene på Domaine Py er ideelt beliggende. Området er er godt rystet af vinden fra syd og vest af havvinde og har en lækker leret kalkjord. For at komplimentere dette træffer de mange autentiske valg i forbindelse med deres håndtering af deres vine. Ægthed, ikke kun i valg af sorter i AOP Corbieres-vine (Old-vine Carignan, Grenache, Syrah og Cinsault), men også i Vin de Pay-sorterne (Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay osv.). De står meget for ægthed i deres vinfremstillings- og lagringsmetoder, der forbindes tradition og modernitet.

Planen om at føre en økologisk certificeret vingård, var mere rent økonomisk end kommercielt valgt, i en periode med stigende efterspørgsel efter økologiske produkter. Efterhånden som satsningen gik fremad, blev respekten for en balance mellem mennesket, naturen og miljøet grundlæggende. Hos Domaine Py har de fuld opmærksomhed på denne naturlige balance.

Domaine Py Vine

Vinene her er blandt de fineste i Corbieres. De priser, de har modtaget er igennem hårdt arbejde, beslutsomhed og en vilje til at tage Domaine Py til et andet niveau. Frugten af ​​disse bestræbelser kan nu findes blandt de fine vine fra Corbieres! Disse fine vine, som vi har været heldige at få fingre i her hos SPS Wine, kan ses herunder:

-39%
Original price was: 159,95 kr..Current price is: 97,95 kr..
Nyhed

Filosofien

“Vores terroir er vores arv og vores styrke. Vi respekterer det og tror på at bevare det. Vi forpligter os til dette ansvar. Det har fået os til at dyrke vores vinmarker og marker Økologisk siden 2008. Vi har samlet alle de nødvendige betingelser for at skabe vine af høj kvalitet. Kom ind i vingårdens porte … hele holdet byder dig velkommen og ser frem til at vise dig vores passion for vin!”

Domaine Py