fbpx

Domaine Duseigneur – Biodynamiske vine

Domaine Duseigneur Bernard fransk vinhus Sydrhône Châteauneuf du Pape

Domaine Duseigneur er et fransk vinhus fra Sydrhône, som er beliggende i det historiske Châteauneuf du Pape. Vinhuset dækker 30 hektar spredt ud over appellationerne af Châteauneuf du Pape, Lirac og Côtes-du-Rhône, Laudun landsbyerne.

Det er vinmageren Bernard Duseigneur som er magikeren bag de fantastiske biodynamiske kvalitetsvine fra området. Domaine Duseigneur blev oprettet i 1967 af Bernards far, som er arving efter generationer af vinavlere. 

philippe Faure-Brac verdens bedste sommelier 1992
Philippe Faure-Brac

Bernard Duseigneur er en vinproducent, der søger at producere elegante vine uden at falde i fælden med overdreven kraft og fylde i vinene. Jordens bevarelse og vinens integritet er en prioritet i hans daglige arbejde. 

“At drive et vinhus er ligesom at sejle på opdagelse. Det er et menneskeligt eventyr, hvor alle spiller deres vigtige rolle i søgen på perfektion. Dette er kun muligt med ydmyghed og respekt for naturens elementer, som vi ikke er herre over. Netop den uforudsigelige natur gør rejsen mere spændende”
                                                                                                                    – Bernard Duseigneur

Siden 2004 har han samarbejdet med Philippe Faure-Brac, som i 1992 blev udnævnt verdens bedste sommelier. Philippe Faure-Brac ejer og driver restauranten Bistrot du Sommelier i Paris. 
Han blev udnævnt ridder af landbrugsforeningen i 1995 og i 2005 modtog han også det franske ridderkors. 

 

Bernard Duseigneurs Vision

Gennem vinen giver naturen os en sublim og unik mulighed for at skabe og udtrykke følelser, til at give og modtage vinen gennem generationer og måske også, at tilføje vores eget lille twist. 

  • Vi dedikerer vores energi og passion til at servicerer det historiske terroir Châteauneuf du Pape, som er en sand perle i den franske kulturarv.
  • Vi yder vores beskedne del i at skabe et sundt, bæredygtigt og harmonisk landbrug.
  • Vi giver vores viden videre til fremtidige generationer, så eventyret kan fortsætte.
-50%
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 299,95 kr..