fbpx

Rødvin fra Auersthal

Auersthal er en by, der ligger Østrig. Den ligger i kommunen Gänserndor, der er en del af det store vindistrikt Weinviertel, som er Østrigs største vindistrikt. Navnet Weinviertel kommer også af den store vinproduktion i området. Weinviertel er en af de fire regioner i Niederösterreich, som ligger i den nordøstlige del af Østrig. Weinviertel er kendt for sin vinproduktion, samt sit landbrug og udvinding af olie og gas. Den primære vinproduktion består af hvidvin, men der bliver også produceret rødvin. Se vores udvalg af rødvine fra Auersthal.

-48%
599,95 kr.Gratis fragt til boks!

Auersthal økologisk rødvin

De to vigtigste røde druesorter i Weinviertel hedder Zweigelt og Blauer Portugieser. Hvis man gerne vil have rødvin fra Auersthal, så kan man blandt andet prøve økologisk vin. I Auersthal bliver der produceret vin og heriblandt rødvin, der laves på druer fra vinstokke, som ikke sprøjtes med kemiske pesticider eller gødning. Denne rødvin fra Auersthal afspejler klimaet, området, jordlodderne og menneskene, som har lavet den. Den har som resultat af dens organiske pleje en kompleks, unik og samtidig raffineret smag.

Rødvin fra Auersthal har dermed en anden historie at fortælle end meget andet vin i verden, da det kommer til livs på en, for vin, lidt utraditionel måde. Hvis man gerne vil prøve anderledes rødvin, som stadig er fyldt med god smag, så er rødvin fra Auersthal en mulighed, man kan overveje.