Økologisk Rødvin

Økologisk rødvin fra SPS Wine med det bedste kvalitets/pris forhold. Hos SPS Wine finder du et godt udvalg af økologiske rødvine til skarpe priser. Fra lette elegante vine til intense og kraftige rødvine. Vi har biodynamiske og økologiske vine fra Italien, Østrig, Frankrig og Spanien. Vi har rødvine til enhver lejlighed og anledning med og uden mad, så køb bæredygtige kvalitets rødvine til skarpe priser, fri for sprøjtegifte og pesticiderester hos SPS Wine.

Se alle vores økologiske vine her.

Vores filosofi er: De bedste vine til de bedste priser og så er de oveni købet økologiske eller biodynamiske.

-25%
-29%
-25%
-27%
Vis
Ikke på lager
-53%
-39%
Nyhed

Økologisk rødvin - Druens vej hen til dig

Økologisk rødvin til grill, til julemaden, og til at drikke med og uden mad. Vi er leveringsdygtig i stærke priser på kvalitetsrødvine. Rødvine fra Italien, Rødvine fra Østrig og rødvine fra Frankrig. Økologiske rødvine er hovedsagelig fremstillet på blå druer. Skallerne gærer med i rødvinsproduktionen og heraf kommer den flotte røde rødvinsfarve fra druernes skind. De plukkede druer starter med at komme igennem en maskine som knuser druerne. Ønsker man at have en vin med meget tannin kan man tage dele af planten med.

Så kommer druerne i gæringstanke og gæringen starter når druernes sukkerindhold kommer i berøring med gærcellerne. Skal rødvinene være lette kan de produceres med skindkontakt i en uges tid og være skønne mørke kan der være skindkontakt op til ca. 5 uger.

Gæringsperioden er med til at bestemme syreindholdet og kontrolleres af den enkelte vinbonde. Til slut filtreres vinen for at blive tappet på stål eller på egefade. Egefadene kan både være emd til at afrunde og fremhæve garvesyren. SPS wine har rødvin der passer til fisk, rødvin der passer til grisekød, rødvin der passer til oksekød, rødvin til juleanden og til julemaden generelt og rødvin der kan nydes uden mad.

Vi har økologiske rødvine til det hele

Vi har vine til konfirmation, til brylluppet, til fødselsdage og til familiefesterne. Når du køber rigtig store mængder er vi altid til at tale med. Vi er klar på et ekstra godt tilbud, klar til at vejlede med valget af vinen til menuen og vi yder den service, at de flasker der ikke bliver drukket er du velkommen til at levere tilbage indenfor 14 dage efter arrangementet.

SPS Wine ønsker at have vine med så stærkt pris- kvalitetsforhold at vi et fantastisk alternativ til supermarkederne og alle net vinhandlerne. Vi arbejder hver dag på at indkøbe til så attraktive priser, at vi er konkurrencedygtige overfor enhver konkurrent i kongeriget.

Vi bestræber os på at være konkurrencedygtig overfor hele den konventionelle vinproduktion. Det vil sige, at kunne konkurrere med vinbønder der ikke dyrker efter økologiske principper. Det kan koste lidt ekstra for vinbønder at få deres økologiske vine og biodynamiske vine certificeret. Men med et stærkt indkøb hos os i SPS Wine, lave administrationsomkostninger, og en høj fokus på et lavt omkostningsniveau, så formår vi at prissætte vores økologisk rødvin så de mange gange er på samme prisniveau som konventionelle vine. Det kalder vi win-win, at du som forbruger også kan få minimum den samme kvalitet og pris hos os på vores bæredygtige økologiske og Biodynamiske vine.