Nu er du fri for at lede videre efter perfekte vine til festen!

SPS WINE har valgt de helt rigtige vine ud, der garanterer succes til det brede publikum og så er vinene enten økologiske/veganske eller lækre naturvin.

Vi har valgt 3 af de mest populære lande/regioner ud Spanien, Italien og Frankrig. Så er der vin til alle former for mad. Velbekomme og god fest ønskes i af SPS WINE.

PS. Vi tager altid vin retur der ikke er proppet (Åbnet), hvis alt vinen ikke er drukket – det er en selvfølge!

Spansk vin til festen

Spansk vin er selvfølgelig perfekt til tapas, men de frugtrige store vine passer også til de klassiske danske retter. Så hvis du er til vine der ikke er for tørre, er disse spanske vine det perfekte valg og så er disse charmetrolde endda økologiske og veganske. Den valgte Cava kan bruges til velkomst eller som alternativ til forretten, en skøn mousserende økologisk vin!

-31%
-33%

Italiensk vin til festen

Danskerne elsker de frugtrige og bløde italienske vine. Disse vine er også blandt de mest solgte hos SPS WINE og vi forstår, hvorfor. De er bare venlige og lækre. Ydermere er vinene økologiske og en enkelt naturvin, kan det blive bedre?

-47%
-40%

Fransk vin til festen

Rhöne klinger bare godt hos de fleste danskere. Det er fransk vin med charme og frugt, der smager godt til den danske mad. Ja de smager nu også godt uden mad! Køb Rhöne hvis vinen skal være en succes til festen!

Vis
Ikke på lager

Vin til konfirmation – naturligvis økologisk og til markedets bedste pris!

Vin til konfirmation og fest

Vi klarer vinen til konfirmationen – naturligvis til markedets bedste pris! Alle vore vine er enten Økologiske eller biodynamiske. Det er 3 i én, god pris, top kvalitet og Økologisk. Det kalder vi win-win!
Se vores udvalgte 2022 konfirmationsvin!

En god vin fuldender en god fest. Forkæl dine gæster, dig og din familie med kvalitetsvin til helt fantastisk stærke priser.

Direkte levering fra vinbønderne til SPS Wine, dermed Danmarks mest konkurrencedygtige priser og uden fordyrende mellemled for dig.

Du springer simpelthen et led over når du køber hos os. De vintilbud du får fra os er på vine vi selv importerer direkte fra vinbønder i Italien, Frankrig, Østrig og Spanien.

Og vores indkøbsvolumen er rigtig god, da vi ikke alene sælger via vores webshop, samt vinsalg lokalt i Viby, så sælger vi også til restauranter, gårdbutikker, cafeer, hoteller og nøje udvalgte vine til supermarkeder.

Send overskydende vin retur
Vi tilbyder at levere vin til konfirmationer, til festen, firma-arrangementet ,you name it, kort sagt hvor som helst i landet. Og overskydende vin I ikke vil beholde kan returneres op til 30 dage efter festen.

Har du brug for Mousserende vine (bobler) eller spiritus, så klarer vi også det.

Få mængderabat
Husk også at du kan lave fælleskøb på din arbejdsplads og få mængderabat hos os ved større mængder over 50 flasker eller køb over 5000 kroner.

Når du bestiller skriver du bare en besked til sps@spswine.dk om, hvilke vine du ønsker, så finder vi en god pris.

Kontakt os nu – for et godt tilbud
Tøv endelig ikke med at kontakte mig, indehaver Søren Pfeil Sørensen for en specialpris på telefon 30118216 eller Email: sps@spswine.dk