fbpx

H u M Hofer Zweigelt vom Kleinen Eichenfass Biodynamisk rødvin 2018, Auerstal Østrig

Original price was: 189,95 kr..Current price is: 129,95 kr..

6 Stjerner i flaskehalsen“Druesorten Zweigelt er først og fremmest en drue, vi kender fra Østrig. Den mangler stadig at slå helt igennem i de brede kredse, og det er på sin vis lidt løjerligt, for det er i den grad en drue, der giver bløde og bredt appellerende vine. Denne udgave har en super lækker duft med masser af frugt og fylde, og bag farvens lidt lilla skær gemmer sig en vin, der smager blødt og blidt. Den cremede fornemmelse i munden gør den ultralet at drikke, og samtidig har den spændende nuancer at gå på opdagelse i. Den skiller sig ud med sin blødhed, og den smager umiddelbart mere fyldigt, end de fleste ville tro af en vin på 13,5%, og kombinationen af fylde og blødhed betyder, at jeg bliver vældigt begejstret.”

 

vinavisen 5 stjerner sps wine

5 Stjerner i vinavisen“En lækkerbidsken af en økologisk rødvin. Den har en liflig duft og en harmonisk smag med ren og delikat druefrugt, bløde tanniner, tilpas syre og en attraktiv sødme. Dertil fint integrerede fadnoter – vanille, tobak læder.”

Publikumsfavorit 2017 – BEST OF BIO

Alle skal have lov til at smage og nyde østrigsk rødvin. Og vi ønsker at sprede budskabet om vores stærke priser på vores Økologiske og Biodynamiske vine.

Vejl. 245,-

Weingut Hofer Zweigelt Vom Kleinen Eichenfass SPS Wine Biodynamisk økologisk
H u M Hofer Zweigelt vom Kleinen Eichenfass Biodynamisk rødvin 2018, Auerstal Østrig