Welschriesling biodynamisk

109,00 DKK

Ikke på lager

5 Stjerner i vinavisen – “Druen Welschriesling har ikke spor med Riesling at gøre. Den er helt sin egen. Her lægger den most til en skøn hvidvin, der både er økologisk og vegansk. Vinen har en frisk druesmag med fin krydring, en god syre, en lille sødme og lang eftersmag” – Vinavisen.

4 Stjerner i flaskehalsen“Welschriesling lyder som en drue, der er nært beslægtet med Riesling. Men det er faktisk ikke tilfældet – i stedet er det en hvidvinsdrue, der primært hører hjemme i den nordlige del af Balkan (under navnet Grasevina) og i Østrig og Ungarn. Her giver den en relativt pæn og velstruktureret hvidvin. Den er lidt diskret og idet smagen ikke er så fyldig . Ikke desto mindre er det en ganske fin vin.”

Welschriesling Classic fra Auesthal i Østrig har en fantastisk lækker smag af  grønne æble, pære og en dejlig bouquet af krydderier.

Vores vine skal ud og “arbejde” dvs. smages i de danske hjem, så så mange som muligt oplever kvaliteten.Derfor er prisen uhørt stærk for en Biodynamisk Østrigs Welschriesling.

Størrelse: 750 ml.
Årgang: 2017
Alkoholprocent: 12,5%
Oprindelse: Auesthal, Østrig
Vinhus: Weingut Hofer
Druer: 100% Welschriesling

Vejl. 165,-