fbpx

St. Laurent 2016, Biodynamisk rødvin, Auerstal Østrig

159,95 kr.

Weingut Hofer St. LAurent SPS Wine biodynamisk
St. Laurent 2016, Biodynamisk rødvin, Auerstal Østrig

159,95 kr.

vinavisen 5 stjerner sps wine

5 Stjerner af vinavisen –En både økologisk og vegansk rødvin på den lokale, østrigske drue St. Laurent. Vinen har en dejlig frugtsmag med noter af brombær, der ude i eftersmagen minder lidt om kaffe. En meget anvendelig vin med en lille sødme, som mange vil kunne lide”.

4 Stjerner i flaskehalsen –  “Hvis vi skal nørde lidt – men stadig holde benene på jorden – så er druesorten St. Laurent eftersigende en del af det, der siden er blevet til druen Zweigelt. St. Laurent har da også mange af de samme bløde træk som Zweigelt, og den fremstår her med en klassisk rød kulør og en blød men spændende duft. Smagen er fyldig men kan med sin lethed samtidig sammenlignes lidt med en svulstig udgave af Pinot Noir. Der er dog langt mere umiddelbar dybde her, mens finesserne og de små krumspring fra Noir-druen er lagt på køl. Det smager godt på sin helt egen anderledes og cool facon.”

En rigtig spændende vin, der er med til at understrege, hvor meget vin du får for pengene i Østrig og hvorfor også toprestauranterne har fået øje på både østrigsk vin og St Laurent druen og dens karakteristika.

Vejl. 245,-