Paolo Leo Terreno Negroamaro Salento Økologisk, Puglia Italien

59,95 DKK

Paolo Leo Terrano Negroamaro Salento Økologisk
Paolo Leo Terreno Negroamaro Salento Økologisk, Puglia Italien

59,95 DKK

vinavisen 5 stjerner sps wine

5 Stjerner i vinavisen“Denne økologiske rødvin er en lækker sag til en overraskende lav pris. Den har en blød smag med fin krydring og en sødme, som mange vil være glade for. Dertil en god, lang eftersmag.”

Er du træt af sure vine, der ikke giver store smagsoplevelser til prisen?  Så prøv denne lækre Puglia rødvin på 100% Negroamaro drue. Her får  du flot smag af modne bær, kirsebær og jordbær, der fylder munden med en fløjlsblødhed og en intens bouquet af fyldig frugt.

 

Størrelse: 750 ml.
Oprindelse: Puglia, Italien
Vinhus:o Paolo Leo
Alkohol: 13,5%
Årgang: 2018

Druer: 100% Negroamaro

Vejl: 129,-
SPS Wine pris 67,-

Fordelagtige handelsbetingelser og god service hos SPS Wine:

Laveste pris uanset antal: Hos SPS Wine får du altid din vin til den bedste pris, uanset antal. Du skal altså ikke købe 6 flasker af den samme vin for at opnå rabatten. Så du bestemmer selv om du vil købe en flere af din favoritflaske, eller om du vil købe et antal forskellige og prøve noget nyt.

Tilfredshedsgaranti: Husk er du ikke tilfreds med den vin du har købt hos SPS Wine, så ombytter vi gerne til andre vine eller giver dig pengene tilbage. Vi er interesset i, at du har en god oplevelse med de vine du køber hos os. Gælder også den første åbnede flaske op til 30 dage efter købet.

Prisgaranti: Skulle du imod vores forventning se en af vores vine billigere et andet sted i Danmark, så matcher vi omgående prisen! Gælder op til 14 dage efter købet.

Fragtfri levering: Fri fragt til valgfri pakkeshop ved køb over 499 kroner og 29 kroner ved levering til døren.
Ved køb under 499,- ved levering til valgfri pakkeshop kroner 59 og ved levering til døren 89 kroner.
Mulighed for afhentning: Hvis du ønsker det, så er det muligt at afhente din ordre i Viby efter aftale. Adressen er Ormslevvej 99, 8260 Viby J. Kontakt Søren Pfeil Sørensen, indehaver og vi laver en aftale om afhentning. Jeg kontaktes på telefon 29333438 og mail:sps@spswine.dk.

Har du spørgsmål eller søger du inspiration, så kontakt endelig vores kundeservice

Vejl. 139,-