fbpx

H u M Hofer Zweigelt Rosé Biodynamisk Rosé 2019, Auerstal Østrig

145,00 kr.

Ikke på lager

4 Stjerner i vinavisen“Denne rosévin er vegansk – hvilket blandt andet vil sige, at der ikke er anvendt gødning fra dyr i vinmarken. Det er en udmærket vin med god fylde og friske noter af rabarber – samt en lang eftersmag med et lille bid af grapefrugt.”

flaskehalsen 4 stjener

4 Stjerner i Flaskehalsen: “Den østrigske Zweigelt-drue er en rigtig spændende størrelse, når det kommer til rødvin. Men den kan altså også præstere noget rart, når det gælder rosé, og det viser HuM Hofer med denne biodynamiske variant. Den har en lys kulør – men dog farve nok til, at det er en rendyrket rosé-stemning i glasset. Smagen har en fin fylde uden at være voldsom, og skulle vi op i de fineste karakterer, skulle der være en lidt mere klar retning på, hvad vinen egentlig vil. Men det ændrer ikke på, at der er stort nydningspotentiale her.”

4,2 på vivino

Flot syre-sødme balance, en perfekt tørhed, lige som en rose skal have. Dejlig smag og duft af jordbær og hindbær. Denne rosé kombinerer på flotteste vis friskhed med frugtbarhed. Flot laksefarve som er karakteristisk for en rosé.

Vejl. 198,-