fbpx

H u M Hofer Grüner Veltliner Kirschlissen Biodynamisk hvidvin 2016, Auerstal Østrig

109,95 kr.

Priser til Grüner Veltliner Kirschlissen

Guld ved Nö Wein,
Guld International Wein Grand Prix
Sølv i Best of Bio ( Bedste Øko/Biovin)
Sølv ved AWC Vienna.

vinavisen 5 stjerner sps wine

5 Stjerner i vinavisen – “En meget dejlig og kompleks hvidvin, der er både økologisk og vegansk. Den har en lækker druesmag, fin krydring og noter af orientalske frugter, abrikos og pære. Dertil en lille honningsødme. Velegnet både til mad og som terrassevin.”

flaskehalsen 5 stjener 5 Stjerner i flaskehalsen“Ofte er Grüner Veltliner fyldig og markant og bærer præg af en ganske særlig power i sin frugtsmag, som jeg har svært ved at finde andre steder. H&M Hofer er dog enormt alsidig i sit repertoire og skaber både de lette og elegante Veltlinere – men heldigvis også de hvidvine, der er store og tykke i deres smag. Det er jeg nemlig ganske fjollet med, og derfor er denne Kirchlissen en velskabt drue i min kasket. Den er saftig og frugtig og udtrykker alt det, der i mine øjne gør Grüner Veltliner til en yderst interessant druesort, der stadig er lidt for hemmelig for mange danskere.”

I glasset smages delikat melon, limefrugt og let forførende anstrøg af timiankrydderi. Vinen er rank i strukturen med en kant af mineraltiet og en elegance som bringer vinen i de højere luftlag. 

 

Størrelse: 750 ml.
Årgang: 2016
Alkoholprocent: 13%
Oprindelse: Auersthal, Østrig
Vinhus: Weingut Hofer
Druer: Grüner Veltliner
Vejl. 248,-

 

HuM Hofer Grüner Veltliner Kirschlissen 2016 SPS Wine biodynamisk øko økologisk hvidvin østrig
H u M Hofer Grüner Veltliner Kirschlissen Biodynamisk hvidvin 2016, Auerstal Østrig