H U M Hofer Gemischter Satz

84,95 DKK

Ikke på lager

4 Stjerner flaskehalsen“Dette østrigske hvidvinsblend kan variere fra år til år. Alt efter høst og muligheder udvælges de druer, der giver Hofer’s Gemischter Satz-smag, og formålet er at skabe en vin, der holder en god pris og en høj kvalitet. Der er en hel håndfuld druesorter med i vinen, der er blid og blød, selvom den er i den tørre afdeling. Der er en del syre undervejs, der sammen med en bitterhed giver gode modspil, fin balance og en smuk elegance. Gemischter Satz er en vin, der absolut er drikkevenlig og rar.”

4 Stjerner i vinavisen“Gemischter Sats betyder Blandet Sæt, og denne måde at lave vin på er en specialitet i mindre vinbrug især omkring Wien. Metoden består i, at man har flere forskellige druesorter på samme mark og blander dem sammen hele vejen fra høst til færdig vin. Denne vin har en let og blød smag med en lille sødme. Det er “ein gemütlicher Wein”. Vinen er økologisk og vegansk.”

Med denne hvidvin fra H U M Hofer får man virkelig noget for pengene. Det er en vin af høj kvalitet, men til en pris, man kan betale, hvilket er indbegrebet af ”value for money”. Smag dens frugtige aroma af både blodappelsin, lime, stikkelsbær, men også noter af krydderurter.

Størrelse: 750 ml.
Oprindelse: Østrig
Vinhus: H.U.M. Hofer
Alkohol: 12,5%
Vejl: 139,-

Fast lav pris 84,95

Scroll Up