H u M Hofer Gelber Muskateller Biodynamisk hvidvin

99,00 DKK

vinavisen 5 stjerner sps wine

5 Stjerner i vinavisen – “Vellavet, økologisk og vegansk hvidvin på den aromatiske drue Gelber Muskateller. Alene ordet Muskat lover sødme, og sødme er der også her, men der er også syre til at afbalancere sødmen. Glimrende som terrassevin og fx til ost.”

flaskehalsen 5 stjener

5 Stjerner i Flaskehalsen: “Det er bestemt ikke en hverdagsoplevelse at støde på en Gelber Muskateller fra Niederösterreich. Her er den produceret biodynamisk af HuM Hofer, og det er der kommet en spændende og dejlig hvidvin ud af. Den har en stor fylde i duften, hvor er er ferskner i massevis, og dem finder vi også i smagen. Men her går de fra at være modne og sødmefulde ferskner til at være friske, syrlige og med et fast bid. Det gør denne vin til en ret spændende oplevelse, der har sine særheder, men som har dem på en ærlig og gennemført måde.”

Gelber Muskateller er en skøn karakteristisk oplevelse af Muskatnødens luft og smagsfortræffeligheder. Mange kender de skønne hvidvine fra Alsace på Muskat druen og denne østriger efterlader en smagsoplevelse minimum på højde med de absolut bedste hvidvine fra Alsace.

Størrelse: 750 ml.
Årgang: 2018
Alkoholprocent: 13,0 %
Oprindelse: Auersthal, Østrig
Vinhus: Weingut Hofer
Druer: Gelber Muskateller

Vejl. 195,- SPS Wine Normalpris 99,-

Scroll Up