fbpx

Grau I Grau Jaume Cava Brut Reserva

184,95 kr.

Vi er vilde med vinhusets Arreplegats og her er det Reserva udgaven produceret efter den traditionelle Champagne metode. Den lagres på flaske helt op til mellem 20-24 måneder til aromaerne sidder lige i skabet. Aromaerne der smages er kandaliserede frugter,bagt æble, fersken og et stref vanilje.

Med 18 måneders fadlagring er vi et skridt forbi de industrielle samlebånds-Cavaer med denne Brut Reserva fra Jaume Grau i Grau. Druesammensætningen er den klassiske for Cava, og smagen giver heller ikke de store anledninger til forbløffelse. Til gengæld er det imponerende, at kvaliteten er så høj i denne prisklasse, for balancen mellem syre og sødme er fortrinlig, og du får her en tør Cava med den syre, du kan forvente – og med den runde og charmerende bund, der vidner om, at vi er rykket en dagsrejse længere sydpå sammenlignet med de fine franske boble-områder.

Vinavisen 5 stjerner: “På alle måder en god cava, hvor vinen – på druerne Xarel-lo, Macabeu og Parellada – har ligget atten måneder på fad. Det har resulteret i en afrundet og lækker smag. Dertil fine, stadige bobler i glasset“.

Vejl. 218,-

Grau I Grau Jaume Cava Brut Reserva Penedes Spanien Økologisk sps wine
Grau I Grau Jaume Cava Brut Reserva