Galarin Barbera d’Asti Le Querce Økologisk Piemonte Italien

128,00 DKK 99,95 DKK

Galarin Barbera D´asti Le Querce Økologisk Piemonte italien rødvin
Galarin Barbera d’Asti Le Querce Økologisk Piemonte Italien

128,00 DKK 99,95 DKK

5 stjerner Flaskehalsen.nu: ” Rigtig flot frugtfylde i duften. Smagsmæssigt er der en dejlig balance mellem friskhed og den mere storladne frugt – et flot og spændende modstykke til Piemontes Nebbioloer – her er det tilgængeligt og væsentligt mere blødt. SPS Wine. (5/6 Stjerner)

4 Stjerner Vinavisen: “Økologisk rødvin med god frugtfylde, noter af blommer og kirsebær og et lille, tørt og krydret bid, der gør den udmærket til mad. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet”.

Whisky, Øl & Vin Nørden: 89/ 100 point 🍷🍷🍷🍷🍷: En frisk ung Barbera, som har de klassiske noter for Barbera nemlig kirsebær. Dette er en vin som kan drikkes nu, men vil have glæde af nogle år i kælderen endnu.” 

Fyens Stiftstidende⭐⭐⭐⭐: “Mørk purpurrød med meget lille kant i glasset. Intens parfumeret duft med julekrydderier, bagværk, overmodne blå blommer, kirsch og fadsødme med vanilje. En del friskere i munden med høj syre, medium tanniner, høj alkohol, stor krop og lang finish. Her er stor bærfrugt med friske, blå blommer (stadig med syrlighed), sød lakrids, syrlig, mørk chokolade og fadvanilje. En vellavet vin og til prisen fire sikre stjerner.”

Galarin Barbera Le Querce matcher det danske køkkens mangfoldighed af smagsoplevelser, altså kan drikkes til gourmet mad og til frikadeller og er også fremragende at nippe til uden mad og på terrassen. Barbera d’Asti “Le Querce” er en Barbera der sætter baren højt for, hvor meget Barbera du får for pengene

Størrelse: 750 ml.
Årgang: 2017
Alkoholprocent: 15%
Oprindelse: Piemonte Italien
Vinhus: Galarin
Druer: Barbera
Vejl. 199,-

SPS Wine Pris 128,-

 

 

Scroll Up