fbpx

Domaine Soleyrade 2021, Økologisk rødvin, Rhône Frankrig

Original price was: 149,95 kr..Current price is: 89,95 kr..

6/6 stjerner fra Finansbureauet, som også har kåret den til test-vinder!

Ekstra Bladet: Domaine Soleyrade Cotes du Rhone 2015, Frankrig 5 stjerner GODT KØB

Lige dele grenache og syrah. Krydret i næsen. Saftig vellavet vin med sorte kirsebær, peber, timian og vanilje i smagen. Bløde tanniner.  Yderst velbalanceret med en lang afslutning. 90

6/6 stjerner og test-vinder fra Finansbureauet
Claus Fledelius skriver: “Superlækker vin i klassisk Rhône stil med underfundig og dyb næse med toner af tobak, læder og ribs tilsat et strejf af våd flint og elegant mund med forfinede noter af friskkværnet peber, vanilje, toast og snustobak i skøn forening pakket ind i bløde tanniner. Stor fornøjelse.”

5/5 stjerner fra Vinavisen
“Rigtig god Rhône-rødvin på druerne Grenache og Syrah – saften og kraften. God frugt, fin krydring og noter af læder og tjære. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet.”

90 point og 5 stjerner i Ekstra Bladet med titlen “Godt Køb”
Thomas Rydberg skriver: “Lige dele grenache og syrah. Krydret i næsen. Saftig vellavet vin med sorte kirsebær, peber, timian og vanilje i smagen. Bløde tanniner.  Yderst velbalanceret med en lang afslutning.”

5 stjerner UGENS BEDSTE KØB i Extra Bladet:
Pæn intensitet i duften med masser af bærnoter. Balanceret, enkel men meget vellavet vin. Saftig og imødekommende med en lang krydret afslutning. 90

5 stjerner i vinavisen:
En meget dejlig rødvin, på alle måder lige tilpas – harmonisk, kompleks, med god druesmag, mørke bær, blommer, fin krydring, peber, læder, tobak, bløde tanniner og en lang eftersmag. Vinen er lavet på lige dele Grenache og Syrah.

Vejl. 198,-

Domaine Soleyrade, Økologisk rødvin, Rhone Frankrig
Domaine Soleyrade 2021, Økologisk rødvin, Rhône Frankrig