Chefens 3 favoritvine, økologisk, Østrig, Spanien og Italien

358,12 DKK

Chefens_3_sommer_favoritter_spswine
Chefens 3 favoritvine, økologisk, Østrig, Spanien og Italien

358,12 DKK

Disse 3 vine repræsenterer hver især, hele filosofien i SPS Wine, nemlig kvalitet for hver en krone, og ikke nok med det. Du får her Økologiske vine, der prismæssigt understreger, hvor meget økologisk vin du kan få for pengene.

  • Paolo Leo Primanero, “Amarone Killer”, Økologisk rødvin  En rødvin der slår mange amaroner på kvalitet ift prisen. Vinavisen: “Denne rødvin er både delikat og økologisk og med Primitivo-druens frugt og charme. Her med et tilskud af de tørrede frugter fra apassimento-metoden. I smagen noter af kirsebær, hindbær og krydderier”
  • Grau I Grau Cent Kat rødvinen der med “charme og håret tilbage”, nej nærmere fortalt en vin der i blindsmagninger rykker benene væk under de fleste. På Tempranillo og Merlot og 5 måneder på egefade, en “Semi Crianza” der både er lelgant og med en frugtaroma der charmerer og henrykker og så det lille touch af egefad der får skuldrene til at slappe af.
  • Blauburger 2016, Biodynamisk 5 Stjerner i Vinavisen: “Vinen er harmonisk med god frugtfylde, fin krydring og en lang eftersmag”. Blauburger henrykker. Den er bare skøn at drikke og Østrig er stadig et land ift rødvine som mange stadig har til goide at smage på. 

Kassen indeholder:

  • Paolo Leo Chardonnay hvidvinen med udsøgt frugtaroma, ja vi kan godt sige en crowdpleaser og en publikumsdarling.
  • Grau I Grau Cent Kat rødvinen der med “charme og håret tilbage”, nej nærmere fortalt en vin der i blindsmagninger rykker benene væk under de fleste. På Tempranillo og Merlot og 5 måneder på egefade, en “Semi Crianza” der både er legant og med en frugtaroma der charmerer og henrykker og så det lille touch af egefad der får skuldrene til at slappe af.
  • HuM Hofer Zweigelt Klassik, rødvinen på 100% Zweigelt og med en suveræn 6 stjerner ( 6 og af 6 stjerner)  anmeldelse i Flaskehalsen. Pinot Noir med muskler bliver den ofte omtalt. Du får elegance som i en Pinot Noir, men du har også lige lidt mere charmerende krop. Whats not to like.

Vejl. samlet 477,-

 

Scroll Up