Vine uden sulfitter

Mange kunder har efterspurgt vine uden sulfitter og nedenfor finder du et udvalg af sulfitfrie vine. 

Sulfitter tilsættes normalt for at konservere og undgå en eftergæring eller vildgæring af vinen. Disse vine er produceret med teknikker der gør tilsætningen af sulfitter unødvendig. Dermed bevarer vinen sin rene smag uden nogen som helst bismag af svovl.

SPS Wine om vine uden tilsatte sulfitter

Vi ser sådan på det i SPS Wine, at leveren bedre kan tage sig af alkohol i en vin, som er minimalt manipuleret i forhold til en konventionel vin, når den ikke også skal tage sig af giftige stoffer og pesticiderester. Og ud fra vores egen erfaring og fra kunder vi har talt med, rammer hovedpinen for mange rigtigt hårdt når der drikkes konventionelt fremstillet vin.


Produktionen Under gæringen producerer gæren sulfitter, skønt i doser generelt er meget lavere end dem, der er tilføjet af vinproducenten. Så selvom det besluttes ikke at tilføje en lille mængde svovl til vinen, vil der også være en lille mængde af svovl. Kunsten ligger i at skabe betingelser (hygiejne for druen og i vinkælderen, nøje udvælge tidspunkterne for vinificeringen og de rigtige temperaturer, samt valget af gær, der producerer meget få sulfiter, så den mindste mulige mængde dannes. Problemet med sulfitter: • De forstyrrer de autentiske aromaer og smag af vin • De bremser modningen af ​​aromaerne • De kan forårsage allergiske reaktioner eller intolerancereaktioner Vin af høj kvalitet, som vores, er bedre, hvis de produceres uden brug af sulfitter da: • de har mere autentiske aromaer • de er mere behagelige i munden • de er mere fordøjelige.
Scroll Up