Veganske vine

Du undrer dig måske over, hvorfor alle vine ikke er veganske, når de er lavet på druer. Men det er i efterbehandlingen af vinen, at der nogle gange tilsættes animalske produkter. Så er du veganer kan du roligt drikke nedenstående vine. Og så er de ovenikøbet enten økologiske eller biodynamiske.

I efterbehandlingen prøver mange vinbønder at skabe en hel klar og flot farve på vinen, samt fjerne uønskede dufte eller tanniner. Selvom man filtrerer vinen kan den stadig være uklar, hvorfor man tilsætter animalske produkter.


Animalske produkter du kan finde i IKKE veganske vine: Æggehvide Mælk Okseblod Gelatine (Husblas) Isinglass (udvundet af pulveriserede skaller fra skaldyr som rejer og krabber)
Scroll Up