fbpx

Fra kassettebånd til Økologisk vinhandel

Fra Kassettebånd til Økologisk vinhandel  

I 1992 startede jeg med at sælge Kassette- og videobånd ved siden af mit arbejde på hjemmeadressen på Viborgvej i Århus og startede Tape Connection, din båndforbindelse:-)

Så valgte jeg allerede i 1993 at blive selvstændig, gik all in og startede min første fysiske butik i Jægergårdsgade i Århus i 1993 og sortimentet blev udvidet med cd-afspillere, forstærkere, pladespillere, højttalere og kabler.

Fra 1992 til 2010 var jeg indehaver og ejer af Tape Connection som havde op til 25 ansatte og en omsætning på op til 75 mill pr. år i perioden.
Det jeg var drevet af og stadig er drevet af er at sælge oplevelser til gode stærke konkurrencedygtige priser til mine kunder. Jeg var vild med at sælge lydoplevelser i Tape Connection og kunne hver dag glædes over det og se glade kunder køre hjem med et godt lydanlæg de havde købt til en god pris. 

Tape Connection nåede i de 18 år at have butikker i udover Århus, i København, Odense, Frederikshavn og Karrebæk ved Næstved.
I 2010 skete der så desværre det at Tape Connection gik konkurs 4 år efter finanskrisen startede og jeg begyndte at lave noget helt, helt andet. Jeg fik job i et fængsel som misbrugsbehandler og fra 2010 til 2016 arbejdede jeg først i fængslet og siden som Virksomhedskonsulent, et arbejde med at udvikle mennesker og det var et fantastisk arbejde og en udviklende tid. Jeg lærte at den hurtigste vej til målet også er at skynde sig langsomt. En god læring.

Fra konventionelle vine til Økologiske bæredygtige vine uden pesticide rester og egen import
Så her i dag 28 år efter jeg startede Tape Connection kan jeg nu se tilbage på 4 år allerede med SPS Wine. I den tid startede SPS Wine som Tape Connection med salg ved siden af mit arbejde og til at starte med salg af konventionelle vine. Sidenhen er de konventionelle vine byttet ud med i dag udelukkende Økologiske vine i SPS Wine og 100% egenimport.

Det er en fornøjelse i dag igen at sælge oplevelser, vinoplevelser til mine kunder. I Tape Connection skulle der sættes et anlæg sammen med kabler og sættes strøm til for at få lydoplevelserne, i dag skal proppen af flasken for at få vinoplevelserne. Men glæden er den samme, passionen og drevet er det samme.

Jeg er drevet af store vinoplevelser til mine kunder til stærke konkurrencedygtige priser. Og jeg ved at hver flaske skal være et ” good value for meoney” køb for mine kunder og når det er det, så spredes budskabet om SPS Wine og budskabet om økologisk kvalitetsvine til stærke priser.
Og så har jeg det ydermere sådan i dag, at det ikke alene er fedt at glæde kunden med meget vin for pengene, men det er en udsøgt fornøjelse og en daglig glæde at sælge økologiske vine uden kemi og pesticide-rester i vinen. Det er for mig et kæmpe win-win.

4 års fødselsdag i 2020 – tusind tak for opbakningen
SPS Wine bliver netop 4 år her i oktober måned 2020 og det fejres med stærke fødselsdagstilbud. Men jeg vil benytte lejligheden til at takke alle jer kunder for jeres opbakning, tilbagemeldinger på at i kan lide konceptet og jeg vil gerne takke for hvor gode i er til at dele vores opslag, fortælle til jeres venner, bekendte, familie og arbejdskolleger osv. om SPS Wine.
1000 tak for det og uden jer kunne jeg ikke være i gang med mit nye selvstændige eventyr.


Søren Pfeil Sørensen
Ejer af SPS Wine
Tlf: 29333438 | Email: sps@spswine.dk