fbpx

3 Nye franske vinhuse i SPS Wine

Domaine Soleyrade, Domaine Valand og Domaine Le Renard. De er alle 3 ejet af vinmageren Pascal Paladier.

Historien om domænerne startede i 1986, hvor Pascal med familien flyttede til Rhône i en alder af 22 år og startede med at leje 6 ha. Vinmarker og bo i de sydlige bakker i Rhônedalen. I dag harde 3 domainer en størrelse på 102 ha. 
I Travaillan Domaine Valand på 22 ha i Plan de Dieu og Cotes du Rhône. Domaine Renard på 65 ha. med marker i Cairanne, Travaillan Camaret og Sainte Cécile les Vignes.  2011 købte Valadier Domaine Soleyrade i Serignan du Comtat med en størrelse på 15 ha der af en del af Chateauneuf Du Pape området.

Her 34 år senere efter hårdt arbejde, erfaring af nogle af Rhônedalens bedste vine, herunder Chateauneuf Du Pape vinproduktion og en masse lidenskab der mødte jeg Pascal på verdens største økologiske vinmesse i Montpellier i januar 2020.

50 vinhuse senere

Da jeg tog til Montpellier var for det op for at finde et godt Rhônevinhus der er produceret og certificeret økologisk og efter økologiske principper, som alle vore vine. Jeg nåede at smage på næsten 50 vinhuse på de 4 dage i Montpellier og der opstod sød musik mellem Pascals vine og jeg. Jeg kunne med det samme smage når jeg sammenlignede med export-priserne, at her var muligheden for at lave nogle exceptionelle gode priser på vine af høj kvalitet. Under messen vendte jeg flere gange tilbage og gensmagte Pascals vine og under de 4 dage stod det mig klart at Pascal vine med 4 andre vinhuse skulle gensmages i Danmark. Det er den måde vi altid udvælger vine på. Smager ude og gensmager flere vinhuse hjemme til gensmagning og sammenligning.

Fransk vinrevolution

Pascals vine fra vinmarkerne i Plan De Dieu, Csianne, Travaillan, Sainte Cécile Les Vignes, samt Carignan Du Combat for Soleyrade vedkommende er fra skønt terrior, vine med gode frugtoplevelser, elegante og krydderi samt velafstemte tanniner. Udsøgte vine fra en verdenskendt vinregion med nogle af Frankrigs største vine.

Vi har forhandlet og forhandlet, og anbefaler, at du kære kunder tjekker kvaliteten ud og kigger på priserne. Vi har det i SPS Wine sådan, at endelig kan man købe lækker fransk vin der er til at betale.  Og i al beskedenhed, mener vi, at vi med denne prissætning på økologiske franske kvalitetsvine skaber en mindre fransk ( vin) revolution!

Vi ønsker i SPS Wine en rigtig god fornøjelse.

Søren Pfeil Sørensen

-44%
Original price was: 198,00 kr..Current price is: 109,95 kr..
-42%
Original price was: 259,55 kr..Current price is: 149,95 kr..
-40%
Original price was: 149,95 kr..Current price is: 89,95 kr..