Vin til konfirmation

Vin til konfirmation klarer vi  – naturligvis til markedets bedste pris!

En god vin fuldender en hvilken som helst god fest eller stor fejring. Forkæl dine gæster, dig og din familie med kvalitetsvin til helt fantastisk stærke priser.

Vi tilbyder at levere vin til konfirmation hvor som helst i landet.  Og overskydende vin I ikke vil beholde kan returneres op til 30 dage efter festen.

Vi vil være Danmarks nr. 1 i forhold til levering af vin til arrangementer, fester, firmagaver og til private. Husk også at du kan lave fælleskøb på din arbejdsplads og få mængderabat hos os ved større mængder over 50 flasker eller køb over 5000 kroner.

Tøv endelig ikke med at kontakte mig, indehaver Søren Pfeil Sørensen for en specialpris på telefon 30118216.

Vi bringer her 3 bud på vinen til konfirmationen, til fælleskøbet på din arbejdsplads eller bare til en hyggelig aften ( Kontakt os endelig for andre vine du gerne vil have specialpriser på) :

Vi har lavet disse pakketilbud på spswine.dk . 3 vinforslag med en rødvin og en hvidvin. Når du bestiller skriver du bare en besked til os hvordan fordelingen skal være af rødvine og hvidvine. Vil du have 12 hvidvin og 18 rødvin, så får du det til rabatprisen og vi retter bare til så du får det du ønsker.

Vinforslag 1:

Chilensk hvidvin der kan det hele. God balance i mellem  det sure og det søde. Den er frugtig med duft af fersken og ananas samt akacieblomster, der går over i et frisk og fyldigt smagsindtryk med en fin eftersmag fra eksotiske frugter.

Italiensk Sangiovese med fløjlsblødhed, flot balance, frugtsmag med bløde tanniner der passer til en bred kundeskare. Vores mest solgte rødvin til attraktiv pris

Andantino Sangiovese

Mapuche Chardonnay

Samlet: 208,-  Nu samlet: 99,95 – Du sparer: 108,05kr

Vinforslag 2:

Italiensk hvidvin der bare har det rette sødme/syrebalance og så er den med en dejlig smag af æble og med noter af citrus. Cabaletta med smag af søde blommer kirsebær og svesker. Den er lavet efter appassimento metoden ” let tørrede druer” og blindsmagere forveksler den ofte med en amarone. Druerne er Corvina, Rondinella og Cabermet Sauvignon.

Fiano Del Salento Cleonymos 

Orion Cabaletta

Samlet: 258,- Nu Samlet: 149,95 – Du sparer: 108,05kr

Vinforslag 3:

USA Tema. Fadlagret hvidvin med nuancer af tropiske frugter, ristede mandler og vanilje. Smagen er en oplevelse med karamel, noter af citrus og ananas i den lange eftersmag. Rødvinen laver Rock and Roll over tungen ligesom hvidvinen og har dejlige noter af solbær, brombær og andre røde bær. Du oplever druerne Cabernet Sauvignon, Syrah og Petit Syrah.

Wayne Gretzky Chardonnay

Headbanger Rock N Red Blend

Samlet: 400,- Nu samlet: 199,95,- Du sparer: 200,05kr

Skal du have flere end 50 flasker tøv endelig ikke med at kontakte os.

Stor hilsen,

Søren Sørensen, indehaver SPS Wine

Søren P. Sørensen

SPS Wine tlf. 30118216

Scroll Up