fbpx

Franske vine hos SPS Wine

Franske Vine hos SPS Wine

Franske vine er uden tvivl nogle af de mest kendte og velanmeldte i verden.

Vinproduktionen i Frankrig er for tiden verdens førende producent af vin målt i volumen. Næsten alle typer tænkelige vin, er lavet i stilarter, der varierer fra moderne til meget traditionelle.

Franske vine fra de øverste vinregioner er Alsace, Bordeaux, Burgund, Champagne, Loire, Rhône-dalen, Provence og Languedoc-Roussillon. Når det drejer sig om, hvad der dyrkes i hver vinregion, har franskerne meget strenge kontroller på de sorter, der går ind i enhver vin under AOC-systemet. Nogle regioner er mere tydeligt defineret af en enkelt sort. Andre regioner dyrker en meget bred vifte af druer.

De kendte, franske vinregioner

Nogle af Frankrigs mest berømte vinregioner og vine er: Alsace – Hvidvine fremstillet af Pinot Blanc, Pinot Gris og Riesling Bordeaux – Rødevinene lavet af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc. Burgund – Rødvin lavet af Pinot Noir og hvidvin lavet af Chardonnay. Champagne – Mousserende vine lavet af Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier Loire – Hvidvine fremstillet af Chenin Blanc eller Sauvignon Blanc Rhone Valley – Rødvine fremstillet af Syrah, Grenache, Mourvèdre og andre I hele Frankrig forekommer forandring, da vinproducenter kæmper med faldende efterspørgsel efter hverdagsvine, øget konkurrence og et byzantinsk kvalitetsstyringssystem, der giver mulighed for lille fleksibilitet og forbrugerne skifter smag.

På trods af sine udfordringer forbliver  Fransk vin konstant efterspurgt og der er spektakulære udvalg af vine på alle prisniveauer og vi har valgt nogle meget spændende Franske vine ind i vores sortiment. Ud fra devicen: “meget kvalitet for pengene” som efterhånden er et kendt SPS Wine varemærke.

Tilbud på en god, fransk vin

Vi bringer her et fremragende bud på din næste franske vin, nemlig Condamine Bertrand Barrique, en franskmand vi ledt længe efter. Fransk erotisk i smagen med forførende smag af peber, ristet kaffe, vanilje og chokoladesmag.

Du har vidunderlig eftersmag fra fadlagringen. Og du sparer hele 39% indtil d. 31/5 2017

Vejl.: 139,95 DKK Nu kun: 84,95 DKK

Se vores udvalg af franske vine